16 Ağustos 2017 Çarşamba

Tavuk ve Civcivleri Define İşareti

Tavuk ve Civcivleri Define İşareti

Define işleri ile ilgilenen herkes bu işareti duymuştur ama görmek çok az kişiye nasip olmuştur bu sebepten nadir işaretlerden biridir bazı bulunan tavuk ve civciv işaretleri ise kırılmıştır bulanın cahilane aklı başkasıda görmesin diye kırmayı uygun görmüştür parasını alabilmişmidir peki hiç sanmıyorum. Tavuk ve civciv işaretleri ermenilere ait işaretlerdendir ve değerlidir işçiliği ağır değildir aslında tüm çözümde yine işaretin kendisinde saklıdır paraları genelde bölünmüş olur buda yine işaretinde belli eder ana malı almak biraz çaba ve gayret ister parça paraların tespitinde civcivlerin ve tavuğun pozisyonu belirler bildiğiniz gibi tavuk yanındaki civciv sayıları değişir ve pozisyonlarıda oldukça farklıdır işaret kayalarda bulunur ermeni yaşam yerlerinin bulunduğu civarlarda karşılaşılır.

Civcivli Tavuk İşaretinin Çözümü

İlk olarak işaretten emin olmalısınız kuşlar ile karıştırılmamalı tavuk civciv işareti çözümleri çok farklıdır çünkü ikincisi ise piyasada bolca sahte tavuk civciv işareti var onlarada sakın ola aldanmayın.

Tavuk Başı : Tavuk başını yerde yada bir kayada dikey alanda görürseniz mahzen işareti olduğunu unutmayın yerde göreceğiniz tavuk başında hemen o bölgede boşluk tespitinde bulunun o noktada bir yerde girişide olacaktır bazen tavuk başının bulunduğu kaya giriş olabiliyor o kaya değilsede toprak altında kapatılmış olabilir. Dikey olarak kayada tavuk başına rastlarsanız yakında ufak bir mağara olabilir kapalı mağara olabilir yada işaretin olduğu kaya giriş olabilir bunlara dikkat etmelisiniz.

Tek Tavuk: Tavuk tek başına ise pozisyonu çözüm için önemlidir yere eğilmiş yemleniyor biçimde ise tavuğun yönü istikametinde 6 metre civarında parası vardır ayakta ve bir noktaya bakıyorsa baktığı yer muhtemel kayadır parasıda o kayanın içerisindedir tek ayağını kaldırmış durumda ise orada bir mahzen var demektir bunuda boşluk tespiti ile belirlemeniz gerekir.

Tavuk ve Civcivleri: En çok karşılaşılan işarettir tabi işaret nadir bulunuyorda bulunanlar içerisinde en çok diyorum. En başta da dediğim gibi ermeni işaretlerinden olduğu için biraz şifrelidir ama parası parçalı olduğundan ana parayı bulamasanız da parçalarından payınızı alabilirsiniz  civ civ sayısı sonuca ulaşmak için önemlidir ama biz pozisyonlarından bahsedelim kimi zaman civcivlerden biri tavuğun üstünde olur ve bir yerlere bakar bu durumda baktığı yerde bir miktar emaneti vardır bazende arkadaki civciv bir noktaya bakar yine baktığı yerde bir miktar parası vardır genelde baktıkları yer kayadır ve parayı kayaya saklamışlardır tespitte bulunup parasını almalısınız kimi zaman ise hem tavuğun üstündeki civciv hemde civcivlerin içinden biri yada bir kaçı farklı noktalara bakarlar bu durumda ise bakan civcivler sayısı kadar parçalı para var demektir baktıkları doğrultuda tesbitlerini yapmanız gerekir Şimdi gelelim ana paranın tespitine şunu iyi bilmek gerek ana malıda parça mallarıda 500 metre içerisindedir asla geçmez ve ana mal çözümünde baştada dediğimiz gibi civciv sayısı önemlidir bu civciv sayıları sitemizde vermiş olduğumuz sayısal değerlere eş değer karşılaştırmalar yapılarak çözüme ulaştırılmalıdır ermeniler rasgele iş yapmazlar hesaplıdır hepsi bunların haricinde bazen civcivlerin baktığı yerde kaya içerisinde gizlenmiş harita çıkabilir bu durumda işiniz hem kolay hem zordur çünkü malı gösteren harita var ama haritanın dilini çözmek zor zanaat.

3 civcivli tavuk: 1 tavuk 3 civciv ise şifrenin civcivde saklı olduğunu anlatır, ayrı duran civciv, farklı yöne bakan civciv tavuğun sırtında olan civciv bize yön vermektedir, burada şunu’da belirtelim her tavuğun civciv dışı kendi tasarımına mutlaka bakmalıyız, mesela tavuk kanatları üzerinde saklanmış üçgen işareti olması, tavuk gagası V yapıyor olması, kuyruğun hakim tepeyi gösteriyor olması bunların hepsi önemli notlardır her zaman civcivlere yoğunlaşmayıp şifrenin tavuk üzerinde olduğunu’da göz önünde bulundurmalıyız.

4 civcivli tavuk: 4 civcivli tavuk varsa civcivin biri mutlaka tavuğun önündedir, bu bize bakar yöne devam etmemiz gerektiğini anlatır, müjdenin karşıda olduğunu ana paranında yine devam ederek karşıdaki hakim tepede olduğunu anlatır.

5 civcivli tavuk, 7 civcivli tavuk, 9 civcivli tavuk.
Tavuk işaretleri arasında 9 civcivli tavuk, 7 civcivli tavuk ile 5 civcivli tavuk en çok görünen türlerdendir, hepsinde tavuğun sırtında mutlaka civciv vardır sırttaki civciv genelde ters tarafa bakar vaziyettedir. kuru dere, akar dere vadi mutlaka bulunmalıdır, aşağı taraftaki ana kayalardan biri binek taşı görevi yapar şekildedir bu taşa bindiğinizde gömü yerini görüyor olmalısınız. ayrıca tavuk yakınlarında delikli taş aranmalıdır bu taş yerde yatar vaziyettedir oklava girecek kadar genişlikte delik vardır baktığınızda vadi karşısını görüyor olmalısınız mal oradadır eşkıya parasıdır.
Devam edelim: Tavuk paraları genelde kayalarla ilişkilendirilmiştir ana kaya altı, yan duvar şeklinde saklama yöntemi daha yaygın olan; toprak gömülerin daha az olan işarettir. her tavukta olmasa-da dere, göl yatağı, akar su olup olmadığı bakılmalıdır varsa suya yakın yerde giriş olduğunun habercisidir, 2 dere varsa birleşme noktasına inilir, 2 dere çatağında ana kaya oyulmuş vaziyette görürsünüz savak yerine indiğinizde altına bakın mal oradadır.

Devam edelim: yedi yavrulu tavuk açıkta çayırda bir binek taşı aranır, tam üzerine bakın kaya tıraşlanmış vaziyettedir, dikkat edin sol tarafta bir ocak vardır, ocağın kırk adım aşağısında bir kuru duvar vardır aşağısı deredir, dereye yakın gelen bir kaynak suyu vardır. suyun taşı murç-lanmış haldedir. derenin altındaki yassı bir taş göreceksiniz. üzerinden derenin suyu geçer. O taşın ortasında soba borusu gibi bir delik vardır. buradan baktığınızda yüklü miktardaki paranın yerini görürsünüz. nişanları iyi etüt etmelisiniz şaşırırsanız yeri bulamazsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder